Italské kuchyně LUBE - CLASSICHE

Kuchyňská linka VERONICA - popis produktu

Dostupnost

Vystaveno v showroomu v Pardubicích

Kuchyně Veronica s klasickým designem, otevřená, moderní, s prosklenými, osvětlenými prostory, velmi elegantní.  Inspirujte se tím, jak se dají jednotlivé části zkombinovat.


Italská kuchyně Veronica - nezapomenutelná klasika

 

Nová expozice kuchyní LUBE v M-bytu

Proč jsme zvolili LUBE jako hlavního dodavatele kvalitních kuchyní?

Proč jsme si vybrali kuchyně LUBE a staly se hlavním lákladlem naší nabídky a našeho showroomu? Cucine LUBE je italskou kuchyňskou společností number one (data CSIL). Vede a inspiruje související průmyslový sektor a pomáhá svým zákazníkům vybrat si kuchyň, která nejlépe vyhovuje jejich vkusu a požadavkům. 

Velkou pozornost věnuje estetice a designu svých produktů a prodejen, které okamžitě přenášejí hodnoty ze světa LUBE.

Kvalita, spolehlivost a zákaznický servis jsou tři silné stránky, které přispěly k úspěchu společnosti, která v současnosti vyrábí více než 350 kuchyní denně, přičemž vždy respektuje a chrání životní prostředí a lidi.

Pokud se chystáte na prohlídku kuchyní, domluvte si konzultaci s naším designérem.

 

Obrovská škála modelů a ještě větší rozmanitost povrchových úprav

Díky široké škále modelů rozdělených mezi moderní, klasické-současné a kolekce Borgo Antico (zděné kuchyně) a neuvěřitelné rozmanitosti více než 480 různých povrchových úprav, z nichž každá má svůj vlastní materiál a chromatické vlastnosti. Cucine LUBE skutečně nabízí možnost zcela přizpůsobit kuchyňský a obývací prostor díky spoustě materiálů a barev vybraných vždy podle aktuálních trendů a designových novinek. Nechte si poradit od našich designérů a přijďte se podívat na hotové expozice přímo do naší prodejny.

Cucine LUBE nabízí ty nejlepší materiály pro zaručení nejvyšší kvality a odolnosti.

Výzkum a inovace jsou silnou stránkou vývoje Cucine LUBE. Společnost soustavně investuje do zvyšování kvality a výrobních standardů: značka Cucine LUBE se stala synonymem kvality, specializace a spolehlivosti.

Všechny produkty Cucine LUBE mají certifikaci „Made in Italy“. Tato důležitá certifikace zaručuje celý výrobní řetězec a vysoké standardy kvality, a to díky výrobě s nejmodernější technologií. Vysokou kvalitu a výrobní standardy zaručují také certifikace ISO 9001 a 45001 a nová ISO 14001.

Vždy jsou použité ekologicky nezávadné materiály a barvy, certifikované Low VOC, Greenguard GOLD, EPA, carb.

LUBE neustále investuje do výzkumu pro zdravější planetu, např. používání materiálů, jako je obnovitelný PET.

Veronica - italská klasika, kterou si nyní můžete v M-bytu prohlédnout a vyzkoušet

Naši designéři se o Vás postarají a poskytnou Vám informace, které se jinde nedozvíte

Model Veronica je již léta vyráběn ve fabrice CUCINE LUBE v prakticky nezměněné podobě. Je to nestárnoucí klasika, která má nezaměnitelný design a bude vždy mít svou klientelu. Proto jsme rádi, že Vám takový model můžeme předvést i u nás v Pardubicích.

V čem je model Veronica jiný?
Jedná se o nezapomenutelnou klasiku s masivním jasanovým čílkem. Lze ji stylizovat do naprosto klasického stylu pro kombinaci se starším nábytkem, ale i do stylu moderního. Nabízí ve své barevné paletě přírodní,klasické i moderní barvy. Zároveň nabízí několik typů skla (dekorativní matné, dekorativní matné s ornamentem, čiré s rámečkem, nebo čiré s rámečkem a keramikou)

Pro doladění si můžete vybrat z velkého množství klasických úchytek nebo TIP-ON otevírání.

CUCINE LUBE nabízí řadu praktických vychytávek:

Horní skříňka s výbavou Scolapiatti (odkapávač na nádobí) je skvělým pomocníkem v organizaci nádobí. Lze vybrat z několika typů na ukládání talířů, či skleniček a dalšího nádobí. Dno skříňky má odnímatelnou odkapovou misku, kdyby ukládané nádobí nebylo zcela usušené, tudíž se nemusíte bát, kdyby Vám pár kapek na talíři zbylo. V Itálii je tento typ skříňek naprosto běžným doplňkem kuchyní a z vlastní zkušenosti mohu říct, že si bez ní již nedokážu svou kuchyni představit.

Skříňkové moduly s masivním čílkem s možností prosklenní i v zaoblených variantách. CUCINE LUBE nabízí i širokou škálu velmi dekorativních a zajímavých prvků, které Vám průměrný výrobce není schopen nabídnout.

7 důvodů proč si vybrat italskou kuchyni LUBE

1. Italská dokonalost: Cucine LUBE je italská kuchyňská společnost číslo jedna. Jejich závazek ke kvalitě, řemeslnému zpracování a dokonalosti designu z nich udělal důvěryhodné jméno v oboru.

2. Široká škála modelů: Ať už dáváte přednost klasickému nebo modernímu stylu, Cucine LUBE nabízí širokou škálu modelů kuchyní, které vyhovují vašemu vkusu a životnímu stylu. Od elegantního současného designu po nadčasovou klasiku, najdete něco, co s vámi rezonuje.

3. Inovativní materiály: Cucine LUBE zůstává na špici díky používání inovativních materiálů pro své kuchyňské produkty. Ať už se jedná o laminát, HPL laminát nebo pracovní desky Fenix, upřednostňují jak estetiku, tak funkčnost.

4. Pozornost k detailu: Jejich pečlivá pozornost k detailu zajišťuje, že každý aspekt vaší kuchyně, od skříněk po pracovní desky, je promyšleně navržen a proveden.

5. Certifikace a životní prostředí: Cucine LUBE se zavázala k udržitelnosti. Upřednostňují postupy šetrné k životnímu prostředí a mají certifikace, které odrážejí jejich odhodlání k odpovědnosti za životní prostředí.

6. Dostupnost po celém světě: Cucine LUBE pokračuje v globální expanzi a nové obchody se otevírají na různých místech. Od Londýna po Itálii jejich přítomnost roste, což zákazníkům usnadňuje zažít jejich produkty na vlastní kůži.

7. Spokojenost zákazníků: Pozitivní recenze a posudky zákazníků vypovídají o odhodlání Cucine LUBE ke spokojenosti zákazníků. Když investujete do kuchyně, je důležité vědět, že vybíráte renomovanou značku.

Inspirujte se zajímavými kompozicemi
 

DOMLUVTE SI PRVNÍ KONZULTACI ZDARMA

Volejte 602 155 082 nebo přijeďte do M-bytu

 

Na Lube je krásné, že nabízí obrovskou škálu barev a povrchových úprav. Návrh kuchyně je pro nás designéry radost a ještě větší radost čeká klienty, protože hotové realizace vypadají skvěle a jsou nadčasové.
Výhodou kuchyní Lube je, že se nejedná o typovou výrobu. Vše je na zakázku a dá se domluvit na úpravách, které by nám jiní výrobci neudělali. Příkladem je vyšší posazení skříněk než je standard, možnost sladit kuchyň s ostatním nábytkem či doplňky, jelikož si řadu produktů Lube vyrábí samo. Proto lze sjednotit např. kuchyňskou linku se stolem a mít je ze stejného materiálu, ve stejném odstínu, se stejným patinováním. 

Pokud dáváte přednost výrobě na zakázku a toužíte přitom opravdu po originálním řešení které vám menší tuzemští výrobci nenabídnou, LUBE je skvělé řešení. 

MgA. Karel Marek, tel: 602 155 082
studio1@m-byt.com

Jak se k nám dostanete:

Obchod sídlí v Polabinách mezi Lumpáriem a AAA auto, popř. dalším záchytným bodem je hriště ZŠ Polabiny II naproti přes ulici. Bezplatná parkovací místa jsou přímo před obchodem. Pro upřesnění cesty použijte tento odkaz nebo zadejte do GPS souřadnice 50.051802933976234, 15.754340560447707 

 

 

Nábytek M-byt Pardubice mapa

Soubory ke stažení



Kontaktní formulář
Prodejna nábytku Pardubice Děláme Vám radost již od roku 1990!
Adresa J. Potůčka 290, 530 09 Pardubice
Telefon +420 777 630 913
Email pardubice@m-byt.com
Otevírací doba Po-Pá: 8:30 - 18:00
So: 9:00 - 15:00
Ne: zavřeno

Více o prodejně
Prodejna nábytku Holice Děláme Vám radost již od roku 1990!
Adresa nám. TGM 2, 534 01 Holice
Telefon +420 602 660 225
Email holice@m-byt.com
Otevírací doba Po-Pá: 8:30 - 17:00
So: zavřeno
Ne: zavřeno

Více o prodejně